Reserveer
een tafel!

 

Mogelijkheden

Hoe vaak komt het voor dat u een speciale gelegenheid heeft en dan voor de keuze staat om een receptie, condoleance, diner/lunch of bruiloft te organiseren, dat zal niet dagelijks voorkomen. Bij de Schalkse zeggen wij altijd dat het iets bijzonders moet worden, een partij met een eigen karakter, passend bij u en uw gezelschap en de aard van de aangelegenheid en bij uw budget natuurlijk. Om dat te bereiken gaan wij eerst met u aan tafel, terwijl wij al uw wensen doornemen, krijgt het programma als vanzelf invulling, er zijn natuurlijk nogal wat mogelijkheden.

Maar wat u ook kiest, het uitzicht op de mooie rivier de Vecht blijft.

Alles kan: ontbijten met uw familie, vrienden, medewerkers of teamleden of een zaken-/familielunch, borrel of diner, u zegt het maar.

Komt u op de fiets of met de auto geen probleem, ook kunt u met uw boot aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger en is de afstand naar het station  maar vijf minuten lopen.

Kortom, het wordt een party waar uw gasten nog lang en met plezier over napraten.

Wanneer komt u eens langs voor een voorproefje?

info@deschalkse.nl

Voor het exclusief reserveren van het terras hanteren wij een minimale omzetgarantie , wij zullen dit in een persoonlijk gesprek met u toelichten.

In blijde verwachting? Al eens gedacht aan een baby-shower met uitzicht over het water.

Dinerbonnen

Leuk om te krijgen ,nog leuker om te geven....., u kunt bij ons cadeaubonnen kopen, de waarde kunt u zelf bepalen.

 • Ons restaurant

  Het restaurant beschikt over maximaal 40 zitplaatsen, een flinke raampartij aan de Vechtkant biedt een mooi uitzicht....

 • Over ons

  Eeterij de schalkse is gevestigd in een oud woonhuis aan de vecht, heel vroeger een cafe, later met bootjes verhuur erbij.....

 • Vier seizoenenterras

  Ons zonnige terras aan de vecht is het gehele jaar geopend, perfect voor uw lunch, diner en een perfecte locatie voor uw feestj...

  Lees meer
 • Unieke feestlocatie

  De Schalkse is klaar voor uw feest   Wij zijn een geweldige feestlocatie om uw verjaardag te vieren, uw familiedag t...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.