Reserveer
een tafel!

 

Aangenaam kennismaken

Eeterij de Schalkse is gevestigd in een oud woonhuis aan de rivier de Vecht,heel vroeger een cafe en later ook met bootjes verhuur erbij , tegenwoordig een eigentijds restaurant op een prachtige locatie , tevens ligplaats voor de bootverhuur "genieten op de vecht".

Dit restaurant biedt alle mogelijkheden om onze passie en enthousiasme in kwijt te kunnen en wij zijn dan ook trotse eigenaars.

De Schalkse is een familie bedrijf waar onze kinderen ook hun werkzaamheden hebben gevonden en het bedrijf zullen voortzetten.

De Schalkse vind het belangrijk om voortreffelijke gerechten te serveren die zich stuk voor stuk perfect laten combineren met onze dranken. Het doel is om onze gasten een zorgeloze avond te bezorgen en ze met een mooie herinnering weer naar huis te laten gaan.

Wij kunnen dit niet zonder het vertrouwen en de steun van de mensen om ons heen , mede dankzij de inzet van ons personeel kunnen wij onze gasten het naar de zin maken.

Erwin & Danielle Woldendorp,

Uw gastvrouw Mandij Douma-Woldendorp

 • Mogelijkheden

  Komt u op de fiets of met de auto geen probleem, ook kunt u met uw boot aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger en is de afstand

 • Ons restaurant

  Het restaurant beschikt over maximaal 40 zitplaatsen, een flinke raampartij aan de Vechtkant biedt een mooi uitzicht....

 • Vier seizoenenterras

  Ons zonnige terras aan de vecht is het gehele jaar geopend, perfect voor uw lunch, diner en een perfecte locatie voor uw feestj...

  Lees meer
 • Unieke feestlocatie

  De Schalkse is klaar voor uw feest   Wij zijn een geweldige feestlocatie om uw verjaardag te vieren, uw familiedag t...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.